Spar på el- og varmeregningen

Sundt indeklima for hele familien

En tryg og Uvildig rådgivning

OM os

Hos Energiingeniørerne finder du Anders Bruun Madsen og Claus Phillip Christensen, som begge har mange års erfaring med rådgivning og tilsyn i større entreprenørvirksomheder. Se mere herunder:

CLAUS PHILLIP CHRISTENSEN

Jeg er uddannet bygningsingeniør, beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent (flerfamiliehuse, erhverv og enfamiliehuse) og har i mange år været ansat som projektchef, produktionsleder og projektleder i en større entreprenørvirksomhed. Herudover har jeg specialiseret mig i energimærkning (store og små energimærker) og udarbejdelse af tilstandsrapporter gennem min ansættelse i en større rådgivende ingeniørvirksomhed.

ANDERS BRUUN MADSEN

Jeg er uddannet beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent og har gennem mange år været ansat som ingeniør i større entreprenørvirksomheder med ansvar for tilsyn med byggeri m.m., hvorefter jeg blev medejer af et entreprenørselskab med speciale inden for husbygning. Jeg har startet virksomhed med tilstandsrapporter og energimærkning som de primære arbejdsområder.

kontakt

Kontakt os for tilbud på udarbejdelse af rapporter på jeres hus – eller få nærmere information ved at skrive en mail eller ringe til os.